duminică, 27 mai 2018

Oferă-ți tot timpul de care ai nevoie!Îl meriți.


Timpul este cea mai valoroasă resursă de care dispunem, dar și foarte greu de găsit. Avem, aparent, o viață mai bună decât părinții și bunicii noștri, dar avem și mult mai puțin timp de calitate decât s-ar părea ca au avut ei.

Procesul de psihoterapie, fiind un proces în care conștientizarea este ingredientul principal, ia timp. 
Conștientizarea ia timp oricum, chiar dacă ești sau nu angajat(ă) într-un proces de psihoterapie, doar că în cadrul unei terapii, se pare că procesele de auto-cunoaștere sunt catalizate și accelerate. 
Dar cum spuneam, fie că ești sau nu angajat într-un proces consecvent de auto-cunoaștere, meriți să îți oferi tot timpul de care ai nevoie.

Oferă-ți timp pentru a visa. Oferă-ți timp pentru odihnă și relaxare. Oferă-ți timp să te cunoști: să-ți cunoști corpul cu nevoile, plăcerile și limitele lui; să-ți cunoști sufletul cu resursele, zonele lui ambivalente și contradictorii, rănile lui, nevoile lui. Oferă-ți timp pentru pasiune.
Oferă-ți timp ca să ierți. Oferă-ți timp ca să te vindeci (dacă este cazul). Oferă-ți timp pentru doliu: după persoane dragi, relații care s-au încheiat, proiecte care s-au sfârșit altfel decât ți-ai fi dorit, job-uri care fac parte din trecut, etape din viață pe care le-ai lăsat în urmă și mai ales, oferă-ți timpul de a te regăsi după ce ai pierdut ceva important pentru viața ta.
Oferă-ți timpul de care ai nevoie pentru a te adapta unei situații noi.

Oferă-ți timp ca să simți: ascultă-ți corpul și tot ceea ce îți transmite; ascultă-ți sufletul.
Dă-le timp sentimentelor să ajungă în conștiința ta și încearcă să stai, în loc să fugi de ele. Oferă-le timpul necesar pentru a se dezvălui și lasă-te ghidat de ele. 
Cum altfel ai putea să înveți cine ești și ce dorești?

Desigur, copiii, prietenii, partenerii noștri au și ei nevoie de timp din timpul nostru. Dar înainte de toate, nu uita să-ți oferi tu (tot) timpul de care ai nevoie. Îl meriți!
Iar eu cred că timpul trece în favoarea noastră.


3 comentarii:

 1. Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

  RăspundețiȘtergere
 2. RAPORT DE VÂNZARE RAPORT ȘI GENERAL ÎN VÂNZATOR ONLINE PENTRU A SE APLICA URMÂNT APLICAREA URGENTĂ SAU CÂTREAPT +2348072971407 SAU E-MAIL: Uzealospellhome01@gmail.com, Rezultatul este 100% Garanție.
  Vreau să folosesc această ocazie, trebuie să le mulțumesc mult dr. UZE că mi-a revenit fostul soț. Sunt din SUA, după 2 ani de căsătorie, soțul meu m-a lăsat pentru o altă femeie, am făcut tot ce am putut pentru a-l recupera înapoi, dar tot ce am făcut a fost în zadar am fost trist, dar nu am pierdut speranța de a-l reveni pentru că Am avut credință în Dumnezeu. Așa că am căutat online cum să-mi recuperez soțul și am dat peste un post al DR UZE despre cum a ajutat o doamnă să-și revină fostul, l-am contactat și i-am spus durerea prin care trec, mi-a spus ce să fac și eu am făcut-o, apoi mi-a aruncat o vrajă de dragoste pentru mine, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat și mi-a spus că îi pare rău pentru ce a făcut și că îmi este foarte dor, mai târziu în acea zi s-a întors acasă și a cerut iertarea mea, de atunci dragostea noastră a devenit mai puternică. Pentru lucrurile minunate pe care DR UZE le-a făcut pentru mine, ar fi nedrept pentru mine să nu fac cunoscut întregii lumi că un castru de vrăji atât de puternic trăiește. Dacă doriți să vă întoarceți fostul email rapid: Uzealospellhome01@gmail.com SAU WhatsApp +2348072971407 ...

  > VOSTRA DE PREGENIE
  > IUBIREA VORBII
  > VORBA SIDA HIV
  > CREMĂ DE VÂNZARE DE ÎNVĂȚARE PENIS
  > VÂNZARE DE CANCER
  > SPEL HERBAL

  RăspundețiȘtergere

 3. Salvează-ți relația și primește-ți prietenul / prietenul fost înapoi! Contact: gethelp05@gmail.com este cu siguranță cea mai bună variantă de vraja online, iar rezultatul său este 100% garanție.

  Numele meu Amy Jurgens este Tx, SUA. După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când m-a părăsit definitiv și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Ilekhojie poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o vrajă Love pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că mi-e dor de mine și de copii atât de mult, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Ilekhojie. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Ilekhojie este un adevărat și puternic caster de vrăji, pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult timp pentru a-i ajuta pe copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Iubire. vraja să-ți câștigi bărbatul înapoi de la o altă femeie sau să-ți câștigi prietenul / prietena ta pentru totdeauna Nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său

  Apelare / WhatsApp: +2348147400259,
  E-mail: gethelp05@gmail.com,
  Site web: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

  RăspundețiȘtergere