Despre mineSunt psihoterapeut de orientare jungiana, cu drept de libera practica de psiholog specialist, cod personal 0500, acordat de Colegiul Psihologilor din Romania;
Instructor pentru parinti certificat de The Aware Parenting Institute, California;
Formator pentru adulti certificat ANC;
Analist Jungian certificat de IAAP.

Am obtinut atestat de libera practica pentru psihoterapie sub supervizare de la Federatia Romana de Psihoterapie in 2005, iar in aprilie 2006, dupa aparitia legii psihologului si a Colegiului Psihologilor, am obtinut dreptul de libera practica ca psiholog practicant.
Din martie 2011, am obtinut dreptul de practica independenta ca psiholog specialist, cea de a treia din cele patru trepte de competenta existente.

Am absolvit procesul de formare profesională cu formatori externi, analisti jungieni, acreditați de Asociatia Internatională de Psihologie Analitica (IAAP).
Din septembrie 2012 am devenit canditat (router) IAAP, adica mi-am continuat formarea sub indrumarea IAAP pentru a deveni membru individual al acestei asociatii. In martie 2016 am sustinut cu succes examenul intermediar cu examinatori IAAP, ca parte a acestei formari, iar in martie 2018 am trecut examenul final. Certificarea analistilor jungieni proaspat absolventi are loc la fiecare trei ani, in cadrul Congresului International, astfel ca am primit certificatul de Membru Individual al IAAP in August 2019, la Viena. Formarea ca router este posibila in acele tari in care nu exista asociatii cu drept de formare acreditate de IAAP.

Despre experienta profesionala

Am studiat Psihologia la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (2002) si am urmat cursurile Masterului de Psihologie Analitica Jungiana la Universitatea Titu Maiorescu (2004) si programul de formare in psihoterapie analitica jungiana.

Intre 1998 si 2006 am acumulat experienta de munca atat in mediul corporativ cat si in domeniul educatiei. Practic psihoterapia in cabinetul privat din 2005,  avand experienta in terapii individuale, in lucrul cu copii, parinti, cupluri, precum si lucrul cu grupuri mici si cursuri de dezvoltare personala pentru adulti.

Am urmat si urmez in continuare procese de formare in terapii expresive ca Authentic Movement (Miscare Autentica) si art-terapie.

In ultimii doi ani m-am specializat in educatie sexuala pentru copii si adulti si explorarea sexualitatii umane cu experti in terapii holistice din Canada si Australia.

Sunt membru al Asociatiei Romane de Psihologie Analitica, al Colegiului Psihologilor si al Federatiei Romane de Psihoterapie.

Am urmat stagii de formare cu formatori recunoscuti pe plan internațional din Societatea Internaționala pentru Terapie Sand-Play (ISST),
Asociatia Internationala de Sandwork Expresiv (IAES),
Asociatia Internationala de Psihologie Analitica (IAAP),
Institutul de Terapii Familiale din Florenta (ITTF),
Scoala Pariziana de Gestalt-Terapie (EPG),
precum si cu formatori romani din
Asociatia de Psihologie Analitica din Romania (ARPA),
Societatea de Gestalt Terapie din Romania (SGTR),
Institutul de Psihologie si Psihoterapie Adleriana (IPPA)

In martie 2013 am obtinut certificatul de Aware Parenting Instructor (Instructor pentru Parinti Constienti) de la Aware Parenting Institute, California si desfasor programe de educatie parentala pentru grupuri de parinti, educatori, asistenti maternali si specialisti in educatie.

In 2014, am obtinut certificarea ca educator S.A.F.E. (Secure Attachment Family Education), sub indrumarea prof. dr. H. Brisch in cadrul clinicii Universitatii din Munchen.

In timpul formarii ca psihoterapeut am beneficiat de experienta a trei procese de psihoterapie personala cu psihoterapeuti romani, in diferite metode (gestalt-terapie, psihoterapie de orientare jungiana si psihoterapie psihanalitica) intre anii 2004-2011, iar de la inceputul anului 2012 sunt implicata intr-un proces personal de analiza jungiana cu un analist jungian acreditat de Asociatia Internationala de Psihologie Analitica (IAAP), in afara tarii.

Beneficiez de supervizare regulata din partea unui supervizor extern acreditat de Asociatia Internationala de Psihologie Analitica, pentru a asigura un grad inalt de profesionalism practicii mele.

Am experienta de lucru cu persoane din toate grupele de varsta si ofer consiliere, psihoterapie individuala sau de cuplu, psihoterapie pentru copii si suport pentru parinti, programe personalizate de dezvoltare personala si coaching.

Ma bucur de fiecare data sa fiu martora unor procese de transformare interioara profunde si nu incetez sa fiu uimita in fata puterii de regenerare si de vindecare a sufletului omenesc.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu