miercuri, 19 decembrie 2018

8 motive să îți faci cadou un sejur de reconectare cu tine

... adică să mergi într-un retreat.


Mă ocup cu disciplină de mine, mai ales de psihicul meu de când am terminat masteratul, în 2004....

De atunci, toate investițiile mele importante, toate sacrificiile, au mers în direcția dezvoltării personale: psihanaliză în afara țării, formare internațională în analiză Jungiană, tot felul de cursuri, traininguri, educație continuă, muncă, efort și iar muncă. Partea cu efortul părea că nu se va termina niciodată.

Până într-o zi. Ziua în care am decis să merg în primul meu retreat de yoga. Ziua în care am decis că vreau să mă răsfăț, că vreau să trăiesc pentru plăcere și că merit toate astea (răsfățul, plăcerea...). A fost cu adevărat decizia care mi-a schimbat stilul de viață, și viața în general, decizia care a confirmat că pot și știu să am cu adevărat grijă de mine.

Și iată primul motiv pentru a-ți face cadou un retreat: pentru că meriți!
Meriți să te răsfeți cu o vacanță gândită special pentru a-i da minții tale timpul și spațiul să se relaxeze.

Al doilea motiv pentru care merită să-ți faci cadou un retreat este că vei avea o vacanță în care vei avea grijă cu blândețe de corpul tău. Nu îl vei neglija, nu îl vei suprasolicita ci îl vei cunoaște și îl vei mobiliza.

Al treilea motiv: nu vei veni acasa cu kilograme în plus sau în minus, ci cu un tonus bun și hrănit/ă cu tot ceea ce ai nevoie (în retreaturi meniurile sunt selectionate cu grijă, gustoase și sănătoase, din produse naturale, adesea cultivate local).

Al patrulea motiv: pentru a te conecta cu natura. Organizatorii acestor evenimente se preocupă să găsească locații relativ izolate, dar accesibile în același timp, departe de poluare, agitație, griji. Aici vei avea parte de confortul pe care ți-l dorești într-o vacanță, de liniște și de prezența vindecătoare a naturii.

Al cincilea motiv: pentru a cunoaște oameni noi. Vei cunoaște oameni care au motivații asemănătoare cu a ta pentru a fi acolo și sunt șanse mari să te simți acceptat și într-un fel, în familie. Eu așa m-am simțit în fiecare retreat în care am fost și m-am bucurat să văd cât de simplu e să găsești un loc unde nu ești judecat, unde nu trebuie să porți o mască, unde regulile bunului simț se aplică fără efort și unde e loc pentru fiecare, așa cum este.

Al șaselea motiv: pentru stabilitatea bugetului familiei. Retreaturile oferă de cele mai multe ori un plan de plată eșalonat și o reducere pentru persoanele care se înscriu din timp. Plătind eșalonat pe durata mai multor luni, nu te vei găsi în situația de a scoate din casă o sumă mare de bani pe perioada vacanței. Tranșele de plată nu sunt în general exagerat de mari, cel mai probabil oricum ai fi cheltiut suma respectivă pe ”nimicuri”. Investindu-i în retreatul tău, ai șansa să te și disciplinezi puțin în privința cheltuielilor nu neapărat necesare (vorbesc din experiența mea, cel puțin).


Motivul cu numărul șapte: Pentru a vizita locuri minunate și a păstra amintiri unice. Nu îmi amintesc cu plăcere de perechile de pantofi ridicol de scumpi și de incomozi pe care i-am purtat câte o singură dată, și nici de parfumurile de nișă (care miros minunat, e adevărat), pe care mi le-am făcut cadou când aveam nevoie să mă simt răsfățată, dar de retreaturile în care am fost îmi aduc aminte cu plăcere și recunoștință. Sunt amintiri foarte intime, despre locuri frumoase și oameni interesanți, dar mai ales sunt amintiri valoroase pentru că întâlnirea cu mine însămi este probabil cea mai prețioasă experiență posibilă.

Al optulea motiv: pentru a trăi o experiență nouă: a avea pe cineva care se ocupă de program, a avea timp liber, dar și timp structurat, a fi chemat la masă ca în copilărie sau în tabără, a te lăsa îngrijit/ă. Uneori ai nevoie să iei distanță față de grijile zilnice pentru a te reîntâlni cu tine.

Dacă te tentează ideea unei astfel de experiențe, îți recomand acest retreat: Yoga Reflexion Expression Retreat in Tuscany


PS Nu este un program dificil, se adresează atât persoanelor cu experiență cât și celor care vor să încerce pentru prima dată o altfel de vacanță activă.
2 comentarii:

 1. Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

  RăspundețiȘtergere

 2. Salvează-ți relația și primește-ți prietenul / prietenul fost înapoi! Contact: gethelp05@gmail.com este cu siguranță cea mai bună variantă de vraja online, iar rezultatul său este 100% garanție.

  Numele meu Amy Jurgens este Tx, SUA. După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când m-a părăsit definitiv și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Ilekhojie poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o vrajă Love pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că mi-e dor de mine și de copii atât de mult, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Ilekhojie. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Ilekhojie este un adevărat și puternic caster de vrăji, pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult timp pentru a-i ajuta pe copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Iubire. vraja să-ți câștigi bărbatul înapoi de la o altă femeie sau să-ți câștigi prietenul / prietena ta pentru totdeauna Nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său

  Apelare / WhatsApp: +2348147400259,
  E-mail: gethelp05@gmail.com,
  Site web: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

  RăspundețiȘtergere